کرکره های سیاه و دیوار بتونیTe Pakeke در نیوزیلند

این خانه در نیوزیلند توسط معماران Fearon Hay طراحی شد .

خانه Te Pakeke در شمال شهر تفرجگاه محبوب Wanaka واقع شده است ، که توسط کوهها احاطه شده و در کنار آبهای یک دریاچه وسیع است.

صاحبان این شرکت Fearon Hay Architects وظیفه داشتند یک عقب نشینی ایجاد کنند که احساس یک کابین منزوی داشته باشد.


با این حال ، از آنجا که این سایت در گوشه ای از یک جاده شریانی قرار داشت ، این بدان معناست که این خانه برای املاک و معابر همسایه قابل رویت خواهد بود.


یک دیوار بتونی به شکل L در قسمت جلوی خانه پیچیده شده است و آن را از منظره مبهم می کند. همچنین از بادهای غالب سرد جلوگیری می کند.


در پشت دیوار یک حیاط سنگفرش قرار دارد که ساکنان می توانند در طول روز در آن بنشینند و استراحت کنند.


مجموعه ای از صفحه های سیاه سوراخ شده که هر یک از آنها با برنج لبه دار شده اند ، ساخته شده اند تا به نمای Te Pakeke بپیوندند.


اینها را می توان به سبک کنسرتینا باز کرد تا فضای داخلی به فضای اطراف آن باز شود – وقتی بسته می شوند ، تقریباً فضای داخلی آن را کاملاً سیاه می کنند و به فضای زندگی نمایی سایه می دهند.


داخل خانه با دیوارهای بتونی خنک شده به پایان رسیده است. همچنین از بتن برای عناصری مانند جزیره صبحانه و میزهای اتاق آشپزخانه استفاده شده است.

از تیرهای الوار برای ردیف سقف خانه استفاده شده است.

میزهای جانبی مانند تنه درخت نیز در اتاق نشیمن ظاهر می شوند که دارای یک مبل خاکستری چاق و صندلی فلزی است که در اطراف مشعل چوبی قرار دارد.


New title

قبلی
کفپوش چوبی چیست و چگونه می توان آن را حفظ کرد؟
بعد
تور خانگی برنده مسکونی Dulux Color 2019

نظرتان را بنویسید